Lõunasöögi retseptid

Lihalõigud sinepikoorikus 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 08:51
Üleküpsetatud lihalõigud sinepikoorikus. Kiirelt valmiv vürtsikas roog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 T-kondiga lihalõiku
3 sl sulavõid
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 sl teralist sinepit
1 tl tomatipastat
1 sl riivsaia
noaotsatäis Cayenne´i pipart
veidi riivitud sidrunikoort

Valmistamine
Loputa lihalõike külma vee all ja tupsuta kuivaks. Pruunista lihatükke pannil võis mõlemalt poolt u 2 minuti jooksul. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta liha pannilt ja pane ahjuvormi. Sega kokku sinep, tomatipasta ja riivsai ning maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega. Määri vürtsine pasta lihalõikudele. Küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) u 10 minutit, kuni tekib krõbe koorik.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee