Lihalõigud sinepikoorikus
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 T-kondiga lihalõiku
3 sl sulavõid
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
3 sl teralist sinepit
1 tl tomatipastat
1 sl riivsaia
noaotsatäis Cayenne´i pipart
veidi riivitud sidrunikoort
Valmistamine
Loputa lihalõike külma vee all ja tupsuta kuivaks. Pruunista lihatükke pannil võis mõlemalt poolt u 2 minuti jooksul. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta liha pannilt ja pane ahjuvormi. Sega kokku sinep, tomatipasta ja riivsai ning maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega. Määri vürtsine pasta lihalõikudele. Küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) u 10 minutit, kuni tekib krõbe koorik.
Kommentaarid (0)