Veiseliha retseptid

Vasikas ürdimantlis 

Toidutare, 7. jaanuar 2005, 08:11
Vasikashnitsel krõbedas ürdimantlis.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 vasikashnitslit (a 150 g)
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
100 g võid
2 sl konserveeritud mädarõigast
2 sl hakitud ürdisegu (murulauk, petersell, harakputk, estragon)
1-2 sl riivsaia
2 munakollast

Valmistamine
Loputa shnitsleid külma vee all, tupsuta kuivaks ja hõõru sisse soola ning pipraga. Klopi 50 g võid mädarõika ja ürtidega peeneks massiks, maitsesta soola ja pipraga. Sega juurde veidi riivsaia, munakollased ja vajadusel veel riivsaia. Kuumuta pannil ülejäänud või ja prae selles shnitsleid mõlemalt poolt u 2 minutit. Tõsta lihatükid madalasse ahjuvormi. Määri shnitslitele ürdisegu ja küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.-6. jaotus) u 10 minutit

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee