Vene köök

Vasikas krevettidega 

Toidutare, 5. veebruar 2008, 13:20
Vasikastrooganov krevettidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g vasikafileed või reietükiliha
soola
värskelt jahvatatud valget pipart
12 hiidkrevetti
1 porru
120 g võid
250 ml kuiva sherrit
250 ml vahukoort
Worcesteri kastet

Valmistamine
Loputa vasikaliha külma vee all, tupsuta kuivaks, lõika peenikesteks ribadeks, hõõru sisse soola ja pipraga. Koori ja puhasta hiidkrevetid, lõika krevetiliha u 3 cm suurusteks tükkideks, puista peale pipart. Pese ja puhasta porru, lõika u 5 cm pikkusteks peenikesteks ribadeks (kasuta porrust ainult valget osa). Sulata pannil pool võist, pruunista selles suurel kuumusel vasika- ja krevetiliha, võta välja ja pane sooja. Sulata pannil ülejäänud või ja hauta selles porruribasid. Kalla juurde sherri ja vahukoor ning keeda kokku kreemjaks kastmeks. Lisa vasika- ja krevetiliha ning võta toit pliidilt. Maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee