Linnuliha retseptid

Broiler porrukastmes 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 14:09
Serveeri riisiga

Kogus: ühele

Koostisosad
4 broileri rinnafileed
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
1 shalottsibul
2 porrut
100 g võid
4 cl kuiva vermutit
250 ml valget veini
125 ml vahukoort
125 ml creme fraiche´i
2 sl hakitud murulauku

Valmistamine
Loputa fileed külma vee all, tupsuta kuivaks ning hõõru sisse soola ja pipraga. Koori sibul ja lõika kuubikuteks. Puhasta, pese ja lõika ribadeks porrud ja blansheeri neid keevas vees. Sulata pannil või ja pruunista selles sibulad ja kanafileed. Võta liha pannilt ära ja pane sooja. Lahusta praevedelik vermuti ja veiniga. Kalla juurde vahukoor ja creme fraiche ning keeda kaste kuni soovitud konsistensini kokku. Lisa blansheeritud porruribad ja maitsesta soola, pipra ning murulauguga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee