Linnuliha retseptid

Broilerirind lõhega 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 14:08
Lõhega täidetud broilerirind murulaugukastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 brolieririnnafileed
120 g lõhefileed
soola
värskelt jahavatatud musta pipart
120 g külma võid
2 shalottsibulat
100 ml valget veini
100 ml kanapuljongit
250 ml vahukoort
2 kimpu murulauku

Valmistamine
Loputa broilerifileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja tee neisse taskukujuline sisselõige. Lõika lõhe neljaks, täida fileetaskud lõhetükkidega ja torka puutikkudega kinni. Maitsesta soola ja pipraga. Sulata pannil 50 g võid ja prae selles fileesid nõrgal kuumusel u 20 minutit. Võta liha välja ja pane sooja kohta seisma. Koori shalottsibulad ja lõika väikesteks kuubikuteks. Sulata praevedelikus 20 g võid ja hauta selles sibulaid, lisa vein, kanapuljong ja vahukoor ning keeda kaste kokku. Loputa ja haki murulauk. Lisa kastmele. Klopi ülejäänud või tükkidena sisse. Maitsesta kaste soola ja pipraga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee