Linnuliha retseptid

Kanakebab 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 14:06
Vürtsikas marinaadis marineeritud ja grillitud kanafilee.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kanafileed
2 sibulat
2 küüslauguküünt
6 sl sulavõid
4 sl sojakastet
2 sl sidrunimahla
2 tl pruuni suhkrut
4 tl purustatud koriandrit
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
lisaks puutikke

Valmistamine
Loputa kanafileed külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika suupärasteks tükkideks. Marinaadiks koori ja haki sibulad ning küüslaugud ja sega kokku ülejäänud ainetega. Tõsta marinaadis kanatükid u 7 tunniks külmikusse. Grillimiseks lükka kanatükid vardasse ja grilli u 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee