Retseptid

Munakroketid 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 14:01
Serveeri kuumalt või külmalt

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl võid
4 sl nisujahu
250 ml piima
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
värskelt jahvatatud muskaatpähklit
sidrunimahla
6 muna
3 sl riivitud juustu
6 sl riivsaia
6 sl võid

Valmistamine
Sulata potis või ja kuumuta selles pidevalt segades 2 sl jahu (ära pruunista!). Lisa vähehaaval piim. Lase kastmel pidevalt segades vaikselt keeda. Maitsesta kreemja konsistensiga kaste soola, pipra, muskaadi ja sidrunimahlaga. Tõsta kaste pliidilt ära jahtuma. Võimalusel jäta ööseks külmkappi seisma. Keeda 4 muna, "ehmata", koori ja haki peeneks. Sega juurde juust ja valge kaste. Vormi massist väikesed rullid. Paneeri kroketid ülejäänud jahus, 2 lahtiklopitud munas ja riivsaias. Sulata pannil või ja prae selles kroketid kuldpruuniks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee