Linnuliha retseptid

Pastagratään kanaga 

Ruth, 11. märts 2008, 10:35
Pastavormiroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 väikest kanafileed
300 g makarone
0,5 dl õli
1 sibul
1 porgand
3 peekoniviilu
2 suvikõrvitsat
1 purk purustatud tomateid
1 dl hapukoort
200 g riivjuustu

Valmistamine
Keeda makaronid ja nõruta. Lõika kanafileed väikesteks kuubikuteks ja pruunista kiiresti paksupõhjalise kastruli põhjas õlis. Seejärel tõsta vahukulbiga köögipaberile, et liigne õli sellesse imbuks. Tükelda porgand, sibul ja peekon ning kuumuta neid samas anumas keskmisel kuumusel 7-8 minutit. Lisa tomatihoidis ja tükeldatud suvikõrvits, hauta 5 min. Tõsta pliidilt, sega juurde kanatükid, hapukoor, makaronid ja maitsesta soola ja pipraga. Vala laia madalasse ahjuvormi ning raputa üle riivjuustuga. Küpseta ahju keskel 175 kraadi juures 20 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee