Ungari köök

Ungari vorstisahtel 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 12:43
Ungari vorstisahtel
Vormiroog, serveerida salati ja hapukurgiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 sibulat
2 sl rasvainet
400 g keeduvorsti
6 kartulit
3 tomatit
2 keedetud muna
3 dl rōōska koort
soola
pipart
1 tl paprikapulbrit

Valmistamine
Puhasta ja tükelda sibul. Pruunista seejärel kergelt rasvaines. Lõika vorst viiludeks ja prae mõlemalt poolt. Viiluta kartul, tomatid ja muna. Lao kõik koostis osad kuumakindlasse vormi, vala üle rõõsa koorega ning maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Küpseta 200 kraadi C juures ahju keskosas u 60 minutit..

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee