Toidukordade retseptid

Pralineega vastlakuklid 

Triinu, 6. jaanuar 2005, 09:46
Leiburi vastlakuklid

Kogus: ühele

Koostisosad
5 tk Leiburi rosinakuklit
200 ml Alma vahukoort
3 sl suhkrut
30 g shokolaadi
1 sl kakaod
rummis leotatud rosinaid
5 sl suhkrut
50 g kooritud metsapähkleid

Valmistamine
Sulata deflonpannil madalal kuumusel 5 sl suhkrut, vala pannile pähklid. Kui pruunistunud suhkur on kinnitunud pähklite ümber, vala segu küpsetuspaberile ning jäta jahtuma. Vahusta vahukoor suhkru ja kakaoga, haki juurde shokolaadi ja soovi korral rummirosinaid. Lõika hangunud karamellist suuremaid tükke kreemi sisse. Eemalda kuklitelt kaaned, õõnesta pisut ja tõsta kreem kuklile. Sulge kukkel pealt kaanega ning puista peale tuhksuhkrut ja kakaod.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee