Linnuliha retseptid

Kana- ja oapada 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 08:01
Kana- ja oapada 
Maitsev pajaroog

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g sardelli
2 sibulat
1 sl oliivōli
3 kanafileed
1 purk (400 g)purustatud tomateid
1 dl vett
1 puljongikuubik
2 sl hiina sojakastet
1 tl punet
1 suvikōrvits
1 purk (410 g) suuri valgeid ube
soola
pipart

Valmistamine
Tükelda sardell ja prae kergelt (kiiresti) kuumal, rasvata pannil. Võta sadrellid pannilt. Tükelda sibul ja pruunista õlis. Lõika kanafilee sobivateks ribadeks ja pruunista koos sibulaga. Lisa tomat, vesi, puljongikuubik, sojakaste ja pune ning keeda veidi. Lõika suvikõrvits pikkupidi pooleks eemalda lusikaga seemned ja lõika viiludeks. Lisa sardelli ja suvikõrvitsaviilud, sega ja keeda u 5 minutit. Nõruta oad vedelikust ja lisa pajaroale. Maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee