Linnuliha retseptid

Kana-wok II 

Toidutare, 11. märts 2008, 09:51
Kanawok II
Kana-wok ingveriga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 kanafileed
MARINAAD:
1 dl ōli
1 laimi mahl
1 purustatud küüslauguküüs
1 sl riivitud värsket ingveri
½ tl soola
1 tl hakitud värsket t&scaron,illipipart
KÖÖGIVILJAD:
2 porgandit
1 suvikōrvits
1 porrulauk
1 punane paprika
1 oran˛ paprika
3 dl keedetud pastat

Valmistamine
Puhasta kanafilee ja ribasta. Sega marinaad ja vala ribastatud kanafileele. Lase marineerida u 1 tund. Võta kanafilee marinaadist ja pruunista wokpannil. Puhasta ja tükelda porgand, suvikõrvits ning lisa pannile. Maitsesta mõne lusikatäie marinaadiga. Pruunista mõned minutit. Tükelda porrulauk, paprika ning lisa koos keedetud pastaga pannil oleva roaga. Pruunista veel mõned minutit. Maitsesta.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee