Küpsetised

Datlikook II 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 07:25
Huvitav vormikook

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
250 g kividest puhastatud datleid
1 klaas suhkrut
200 g margariini või võid
2 muna
1 klaas jahu
2 tl küpsetuspulbrit
KAUNISTAMISEKS:
tuhksuhkrut

Valmistamine
Datlid keeta väheses vees koos suhkruga pehmeks, suruda puulusikaga ühtlaseks massiks. Saadud keedisele lisada sulatatud margariin, lahtiklopitud munad ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Taigen tõsta hoolikalt määritud vormi ja küpsetada nõrgas kuumuses umbes 45 minutit. Koogi küpsust kontrollida kuiva puutikuga. Jahtunud kook lüüa vormist välja ja puistata üle tuhksuhkruga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee