Küpsetised

Sidrunikeeks 

Toidutare, 5. november 2009, 07:08
Sidrunimaitseline küpsetis

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g võid
150 g suhkrut
3 muna
1 sidruni mahl ja riivitud koor
2 sl piima
350 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit

Valmistamine
Või hõõruda suhkru ja riivitud sidrunikoorega vahule, lisada ühekaupa munad ja hõõruda kuni suhkur on lahustunud. Lisada vahule vaheldumisi jahu koos küpsetuspulbriga, sidrunimahl ja piim. Keeksivorm määrida võiga, puistata üle riivsaiaga ja taigen vormi valada. Küpsetada mõõdukas kuumuses umbes 45 minutit.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee