Vene köök

Karude meekook 

maiasmokk ise, 7. september 2005, 19:28
Hapukoorekook

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
2 muna
1 klaas suhkrut
2 sl mett
100 g võid
4 klaasi jahu
2 tl küpsetuspulbrit
TÄIDIS:
600-700 g hapukoort
1 klaas suhkrut

Valmistamine
Munad suhkruga lahti kloppida, segada sulatatud või ja soojendatud meega. Lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ja sõtkuda valmis kõva taigen. Taigen rullida õhukeselt plaadile, sellest saab kaks üsna suurt plaaditäit. Küpsetada kook helepruuniks. Kook lõigata neljakandilisteks tükkideks. Koogitükid poolitada, poolte vahele määrida täidis ja lasta koogil seista 1-2 ööpäeva.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee