Küpsetised

Lihatäidis pirukatele 

Toidutare, 10. märts 2008, 13:05
Pirukatäidis. Liha asemel võib kasutada ka keelt, südant, maksa.

Koostisosad
400 g keedetud või hautatud liha. Võib ära kasutada supi, prae ja muud järelejäänud lihad.
300 g võid
1 sibul
lihaleent või järelejäänud praekastet
2 sl hapukoort
veidi soola
pipart
hakitud maitserohelist
1-2 muna

Valmistamine
Liha lasta läbi hakkmasina. Sibul hakkida ja praadida. Pannile panna liha, kuumutada läbi, lisades puljongit või kastet, et täidis oleks mahlane. Siis lisatakse keedetud ja hakitud muna ning maitseroheline ja maitsestatakse soola ning pipraga. Segatakse hapukoorega.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee