Kiudainerikkad toidud

Quiche Lorraine ehk prantsuse singipirukas 

Lemme, 1. november 2008, 22:07
Prantsuse singipirukas. Kergelt, kiirelt ja üsna odavalt.

Koostisosad
300 gr peekonit
350 ml vahukoort
3 muna
1 tl soola
tilli, tüümiani
must purustatud pipar
100 gr taluvõid
1 kg muretainast

Valmistamine
Kata ahjuvormi põhi muretainaga. Prae peekon kergelt võis, kata taigen peekoniga, lisa väikeseid võitükikesi. Sega munad (mitte vahustada), lisa juurde vahukoor (mitte vahustada).
Maitsesta soola, pipra, tilli, tüümianiga. Kalla segu peekonile vormi. Küpseta 40 min ahjus 175 C juures. Lisandiks: värske kurk, lehtsalat ja oliiviõli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee