Veiseliha retseptid

Vasika-paprikapada 

Ruth, 5. jaanuar 2005, 11:30
Vasikaliha asemel võib kasutada ka loomaliha või sea välisfileed.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g pehmet vasikaliha (võib ka noore veise või sea välisfilee)
2 sl õli
2 sibulat
8 sl tomatipüreed
2,5 dl vett+1 kanapuljongikuubik
2 küüslauguküünt
1 tl basiilikut
1 tl punet
1 tl musta pipart
1 punane paprika
1 roheline paprika

Valmistamine
Lõika liha viiludeks ja pruunista pannil õlis. Lisa peenestatud sibul ja kuumuta segades paar minutit. Lisa vesi ja pudendatud puljongikuubik, tomatipüree ja maitseained. Hauta madalal kuumusel kaane all umbes 30 minutit kuni liha on pehme, sega aeg-ajalt. Lisa viilutatud paprikad, lase veel 10 min keeda ja viimistle maitse. Serveeri keedetud riisi või kartuliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee