Küpsetised

Pannkoogitaskud šokolaadivahuga 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 10:23
Pannkoogitaskud kodujuustu-šokolaadivahuga.

Koostisosad
TAINAS:
5 dl piima
3 dl jahu
2 muna
näputäis soola
KODUJUUSTU-ŠOKOLAADIVAHT:
200 g kodujuustu
3 sl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
2 sl koortega apelsinikeedist
100 g mõrushokolaadi
3 sl piima

Valmistamine
Valmista koogitainas vähemalt tund enne kookide praadimist, et jahu jõuaks paisuda. Prae õhukesed ülepannikoogid ja lase jahtuda. Täidise jaoks suru kodujuust läbi tiheda sõela ja mikserda koos suhkru, vanillsuhkru ja keedisega kohevaks. Sulata tükeldatud shokolaad ja piim väikeses paksupõhjalises keedunõus ja mikserda seejärel kodujuustu hulka. Voldi pannkoogid kokku nagu taskurätikud: kaheks ja seejärel veel kord kaheks. Pane saadud nelinurgad vaagnale ja täida tordipritsi või äralõigatud nurgaga kilekoti abil shokolaadivahuga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee