Küpsetamata magustoidud

Vale tiramisu 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 10:22
Tiramisu pehme biskviidiga.

Koostisosad
pool biskviit-tordipõhja (soovitavalt kakaoga)
IMMUTAMISEKS:
1,5 dl kanget suhkruta kohvi
(4 sl brändit)
KOHUPIIMAVAHT:
4 munarebu
4 sl suhkrut
300 g kohupiima
300 g hapukoort
1 tl vanillsuhkrut
1 sidruni riivitud kollane koor
KAUNISTUSEKS:
1 sl naturaalset kakaopulbrit

Valmistamine
Murra biskviit serveerimiskausi põhjale tükkideks. Nirista peale kanget kohvi, millele võid lisada brändit või rummi. Suru kohupiim läbi tiheda sõela. Mikserda munarebud suhkruga kohevaks; sega kohupiima, hapukoore ja maitseainetega ühtlaseks. Soovi korral maitsesta täiendavalt suhkruga. Tõsta vaht ühtlaselt biskviiditükkidele, kata kinni ja lase järgmise päevani külmas maitsestuda. Enne serveerimist sõelu pinnale kakaod.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee