Marineeritud sealiha
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg sealihafileed
2-3 sl vōid vōi margariini
1½-2 tl soola
mustapipart
MARINAAD:
2 sl valgeveinivinegretti
1 dl ōli (oliivi)
1 dl vett
1 tl soola
2 purustatud küüslauguküünt
2 sl sinepit (mitte magusat)
1-2 tl tüümiani
(1-2 tl rosmariini)
Valmistamine
Kuumuta rasvaine pannil helepruuni värvuseni. Pruunista filee ümberringi keskmisel kuumusel. Maitsesta soola ja pipraga. Seejärel küpseta nõrgal kuumusel kaane all 15- 20 minutit või 200-kraadise ahju keskosas u 15 minutit. Jahuta praetükk. Lõika liha ½-1 cm paksusteks tükkideks. Lao fileetükid vaagnale. Vala marinaad üle lihatükkide ning kata vaagen toidukilega. Tõsta liha marineerimiseks külmutuskappi vähemalt paariks tunniks, soovitatavalt järgmise päevani.
Kommentaarid (0)