Lõunasöögi retseptid

Vale kilpkonnasupp 

Mari, 5. jaanuar 2005, 10:08
Loomalihaga supp

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
Väike vasikapea
Vett
Maitseaineid ( soola, pipart, loorberi )
Šerrit või madeirat

Valmistamine
Vasikapea pesta, lüüa pikuti pooleks ja eemaldada ajud. Valada peale külm vesi, lasta keema ja kui on tekkinud vaht valada see vesi ära ja panna uus vesi sellele lisada maitseained ja ürdid. Keeta tasasel tulel umbes 2-3 tundi, kuni liha on pehme. Puljong kurnata. Lõigata pea küljest ära liha. Selitada puljong ja lisada liha, lasta kuumaks. Enne serveerimist lisada sherrit või madeirat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee