Lõunasöögi retseptid

Jahutatud kurgisupp 

Mari, 5. jaanuar 2005, 10:02
Külm supp, kaunistada sidrunilõiguga

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 keskmise suurusega kurk
1 sibul hakitult
15-20 g võid
3 dl puljongit
2 sl piima
maitseaineid
sidrunit

Valmistamine
Kurk lõigata tükkideks, jättes osaliselt koorimata. Sibul praadida võiga, lisada kurk, pool puljongist, maitseained ja keeta nõrgas kuumuses umbes 15 minutit. Suruda läbi sõela või püreestada mikseris. Kui supp on jahtunud valada laia nõusse ja panna sügavkülma. Jätta sinna seniks kuni supp on kergelt härmatanud. Serveerida kruusis koos sidrunilõiguga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee