Kiudainerikkad toidud

Jahutatud tomatisupp 

Mari, 5. jaanuar 2005, 10:01
Külm supp, kaunistada sidruniga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
700 g tomateid
6 dl puljongit
väike hakitud sibul
3-4 väikest selleri tükikest
1-2 loorberilehte
mõni tilk teravamaitselist kastet
1 tl sidrunimahla
maitseaineid

Valmistamine
Kõik ained panna potti ja keeta nõrgas kuumuses seni, kuni tomatid on pehmed. Umbes 25-30 minutit. Seejärel võtta peet ja loorberilehed välja, suruda mass läbi sõela ja kurnata läbi marli. Valada laiale alusele ja panna sügavkülma. Hoida seni, kuni supp on kergelt jäätunud. Anda lauale sidruniga kaunistatult.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee