Lõunasöögi retseptid

Kurgisupp 

Mari, 5. jaanuar 2005, 09:57
Värske supp

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kurk
30 g võid
6 dl puljongit
1 muna
peterselli
3-4 sl rõõska koort
soola
pipart
3 dl piima

Valmistamine
Kurk koorida ja lõigata pikuti pooleks. Eemaldada seemned ja lõigata väikesteks tükkideks. Või sulatada, lisada vähehaaval puljong ja lasta keema. Lisada kurk, maitse järgi soola ning pipart. Keeta kuni kurk on pehme. Valada läbi sõela, kloppida vedelaks püreeks. Panna potti tagasi. Piima lasta eraldi keema ja lisada siis püreele. Vahustatud muna segada pliidilt võetud supile. Serveerida kuumalt. Raputa peale hakitud petersellilehti.  NB ! Koort võiks lisada ainult koos munaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee