Lõunasöögi retseptid

Tatra-hakklihahautis 

Liina Lōhmus, 3. november 2008, 09:56
Tatra-hakklihahautis Jaan Heinmaa
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl tatart
4 dl vett
0,5 tl soola
1 sl õli
2 porgandit
1 sibul
300 g hakkliha
2 tomatit
0,5 tl soola
0,25 tl pipart
hakitud peterselli

Valmistamine
Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta soolaga.
Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, puhasta ning haki sibulad.
Pruunista pannil õlis porgandeid, sibulat ja hakkliha 3-4 minutit, maitsesta soola ja pipraga.
Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutit.
Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 5 minutit.
Puista üle hakitud peterselliga.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee