Itaalia köök

Itaalia pada 

Toidutare, 11. detsember 2008, 09:52
Itaalia pada Jaan Heinmaa
Erinevad tomatikastmed lisavad lihtsale pajaroale itaaliapärast hõngu. Soovi korral sega vahetult enne serveerimist hulka ka peotäis värsket hakitud punet või basiilikut, mis muudab maitse ja aroomi veelgi paremaks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Makaronid
400 g Hakkliha
200 g Šampinjonid
3 tk Sibul
1 purk Salvesti Itaalia kaste
1 purk Uncle Bens kaste (vastavalt maitsele)
Sool
Küüslaugupipar
Hakklihamaitseaine
Liha üldmaitseaine
SERVEERIMISEKS
Hapukoor

Valmistamine
Keeda makaronid rohkes soolakas vees peaaegu pehmeks. Prae suures paksupõhjalises kastrulis hakkliha, viilutatud šampinjonid ja tükeldatud sibulad, maitsesta soola, küüslaugupipra, hakklihamaitseaine ja liha üldmaitseainega. Kuumuta kastmed ning sega kokku ülejäänud ainetega, sealhulgas nõrutatud makaronidega. Serveeri pajarooga hapukoorega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee