Itaalia padaFoto: Jaan Heinmaa
Itaalia köök
11. detsember 2008, 09:52

Itaalia pada

Erinevad tomatikastmed lisavad lihtsale pajaroale itaaliapärast hõngu. Soovi korral sega vahetult enne serveerimist hulka ka peotäis värsket hakitud punet või basiilikut, mis muudab maitse ja aroomi veelgi paremaks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Makaronid
400 g Hakkliha
200 g Šampinjonid
3 tk Sibul
1 purk Salvesti Itaalia kaste
1 purk Uncle Bens kaste (vastavalt maitsele)
Sool
Küüslaugupipar
Hakklihamaitseaine
Liha üldmaitseaine
SERVEERIMISEKS
Hapukoor

Valmistamine
Keeda makaronid rohkes soolakas vees peaaegu pehmeks. Prae suures paksupõhjalises kastrulis hakkliha, viilutatud šampinjonid ja tükeldatud sibulad, maitsesta soola, küüslaugupipra, hakklihamaitseaine ja liha üldmaitseainega. Kuumuta kastmed ning sega kokku ülejäänud ainetega, sealhulgas nõrutatud makaronidega. Serveeri pajarooga hapukoorega.