Lihatoidu retseptid

Peedisupp hakklihaga 

triinuke, 5. jaanuar 2005, 09:30
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept.

Koostisosad
400 g hakkliha
1 sl õli
6 kartulit
veerand väikest kapsapead
5 keedupeeti
2 porgandit
1 sibul
1 sl soola
0,25 tl pipart
0,5 sl suhkrut
0,75 dl õunaäädikat
hakitud peterselli

Valmistamine
Prae hakkliha õlis pannil või poti põhjas 2-3 minutit. Lisa hakitud sibul, jämedalt riivitud porgand ja ribadeks lõigatud kapsas, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veel 2-3 minutit. Vala peale kuum vesi, lisa kartulikuubikud ja keeda 5 minutit. Koori ja riivi peedid, lisa ka need. Keeda, kuni kõik ained on pehmed, seejärel maitsesta suppi soola, suhkru ja õunaäädikaga. Serveerides puista peale maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee