Küpsetised

Käharpea kook 

triinuke, 5. jaanuar 2005, 09:28
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
500 g hapukoort
2 muna
2 dl suhkrut
1 tl soodat
3 dl jahu
1 sl kakaod
KREEM:
500 g hapukoort
3 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
GLASUUR:
150 g šokolaadi
SOOVI KORRAL VAHELE:
2 banaani

Valmistamine
Vahusta munad suhkruga, lisa hapukoor ja soodaga segatud jahu. Vala pool taignast teise kaussi ning sega juurde kakao. Pane taignapooled eraldi 24 cm läbimõõduga koogivormidesse ja küpseta mõlemat 200°C juures 20 minutit. Lõika valge koogipõhi väikesteks kuubikuteks. Sega hapukoor suhkru ja vaniljesuhkruga, seejärel sega hulka biskviidikuubikud. Pane serveerimisalusele pruun koogipõhi, lao peale banaaniviilud. Kalla peale valge biskviidiga segatud kreem. Sulata shokolaad ja nirista kaunistuseks koogile.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee