Kalatoitude retseptid

Heeringas vahus 

Triinu, 5. jaanuar 2005, 09:25
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
1 heeringas
1 dl hapukoort
2 dl vahukoort
1-2 sibulat
0,5 tl 30% äädikat
0,5 tl suhkrut
1 sl hakitud tilli
näpuotsatäis valget pipart
1 sl ˛elatiini
1 väiksem keedetud peet

Valmistamine
Puhasta ja tükelda heeringas. Sega kala hapukoore ja hakitud sibulaga, maitsesta suhkru, äädika ja tilliga. Lahusta zelatiin kuumas vees ning kalla heeringasegu hulka, sega korralikult läbi. Kõige lõpuks sega juurde vahustatud koor. Vala kaussidesse või vormidesse ja pane külmkappi vähemalt paariks tunniks tarduma.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee