Vene köök

Pelmeenivorm 

Leelo Sahk, 2. veebruar 2009, 13:49
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
1-2 pakki pelmeene (oleneb sööjate arvust)
3-4 muna
2 sl hapukoort
1-2 dl piima
1 paprika
1 väike sibul
basiilikut
punet
soola
sidrunipipart

Valmistamine
Valmistusviis
Pane külmutatud pelmeenid ahjuvormi.
Prae paprikaribasid ja tükeldatud sibulat pannil võis paar minutit, pane samuti vormi.
Klopi munad hapukoore ja piimaga läbi, kalla kõige peale (NB! segu peab katma pelmeenid).
Maitsesta tugevalt ja küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee