Küpsetamata magustoidud
23. märts 2010, 14:08

Hapukoorepuding

Tupperware "päevalille" retsept.

Koostisosad
360 g hapukoort
200 g suhkrut
8 sl sidrunimahla
5 dl vahukoort
10 g ˛elatiini
APRIKOOSIKASTE:
200 g kuivatatud aprikoose
2 dl valget veini (lastele võib samal ajal kõrvale pakkuda kompotti)

Valmistamine
Lase kuivatatud aprikoosidel öö otsa veini sees pehmeneda. Järgmisel päeval lase nad leotusvees keema, jahuta ja püreeri. Pudingi valmistamiseks sega hapukoor, suhkur, sidrunimahl ja poolkõvaks vahustatu vahukoor. Lisa väheses vees lahustatud želatiin ja sega. Loputa päevalill külma veega ja täida kooremassiga. Jäta vähemalt 4 tunniks külma seisma. Enne serveerimist võta puding vormist välja ja vala aprikoosikaste peale.