Kalatoitude retseptid

Heeringatort leivaga 

Marit, 5. jaanuar 2005, 07:42
Tuperware "päevalille" retsept.

Kogus: kuuele

Koostisosad
½ leiba (tumedam)
200-300 g soola või marineeritud heeringat
1 keskmine sibul
½ l hapukoort (20%) või maitsestamata jogurtit valget pipart
tilli
peterselli
3 dessertl. &#382elatiini (u 20 g)

Valmistamine
I variant: Võib teha ka kihiti vormi. Vormi põhja valatakse maitsestatud ja zelatiiniga segatud hapukoore segu, laotakse kiht sibularattaid (tükeldatud sibul), kiht hakitud heeringat jne. Kõige viimaseks kihiks laotakse tükeldatud leib (leivaviilud).
II variant: Kõik ained peale leiva hakkida. Zelatiin leotada väheses külmas vees, sulatada. Segada hakitud ained ja zhelatiin, saadud segu valada päevalille või kaussi, peale laduda leivaviilud.
Asetada külma tarretuma.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee