Kiudainerikkad toidud

Vanaema mannakreem ehk mannavaht 

Maire Suitsu, 8. detsember 2008, 10:17
Maitsev magustoit.

Koostisosad
1 l vett
3 dl (külmutatud) hapusid marju või 2 dl hapukat punast moosi
suhkrut vajaduse järgi
2 dl mannat

Valmistamine
Töötle vähese veega segatud marjad sauseguriga püreeks. Lisa ülejäänud vesi ja keeda mõni minut; soovi korral kurna kestad välja. Kalla aeglaselt ja peene nirena juurde manna, putru samal ajal pidevalt segades. Lase mõni minut haududa, põhjakõrbemise vältimiseks sega aeglaselt mööda põhja. Tõsta pliidilt ning mikserda heledaks ja kohevaks vahuks; viimistle maitse suhkruga. Jaga mannakreem sügavatele taldrikutele ja lase jahtuda. Serveerides kalla igasse taldrikusse piima.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee