Küpsetamata magustoidud

Kohev apelsinipuding 

Helen, 4. jaanuar 2005, 14:18
Hõrgutav magustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
5 dl vett
3 sl sidrunimahla
1 dl apelsinimahla
1 dl suhkrut
3 sl kartulijahu
3 muna

Valmistamine
Mõõda paksupõhjalisse keedunõusse vesi, mahlad, 3 sl suhkrut, kartulijahu ja munarebud.
Sega hästi läbi ja kuumuta pidevalt segades madalal kuumusel, kuni kissell muutub paksuks.
Tõsta anum pliidilt ja kata kaanega, et pinnale ei tekiks nahka; jahtumise kiirendamiseks võid asetada anuma külma vette ja kisselli vahetevahel segada. Mikserda munavalged 3 sl suhkruga kõvaks, elastseks ja läikivaks vahuks. Kalla vaht jahtunud kisselli peale ja tõsta alt ülespoole segamini. Jaga pokaalidesse ja serveeri.