Küpsetamata magustoidud

Karamelline jäätiserõngas 

Triinu, 3. august 2004, 13:06
Tupperware "päevalille" retsept.

Koostisosad
MANDLIKARAMELL:
1 sl võid
60 g suhkrut
60 g kooritud ja hakitud mandleid
JÄÄTIS:
4-5 muna
150 g suhkrut
500 ml vahukoort

Valmistamine
Karamelli jaoks sulata pannil või, lisa suhkur ja mandlid, sega ja kuumuta, kuni mass on helepruun. Kuum mass vala küpsetuspaberile ja vajuta lusikaga sõmeraks. Jäätise jaoks klopi munad suhkruga kuumas veevannis kreemjaks, jahuta segades külmas veevannis. Vahusta koor, sega hulka karamell ja jahutatud munamass. Tõsta segu vormi ja aseta sügavkülma. Osa karamelli võib jätta ka kaunistamiseks.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee