Lõunasöögi retseptid

Täidetud kaelakarbonaad 

Ruth, 4. jaanuar 2005, 14:01
Liharoog, lisandiks riis ja kartul.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg seakaelakarbonaadi
300g taist sinki
300g juustu
soola
pipart

Valmistamine
Lõika kaelakarbonaadi 8 sügavat sisselõiget, kuid jäta liha alt kokku. Sink ja juust lõika kaheksaks viiluks. Hõõru liha alumist pinda soola ja pipraga ning aseta pannile. Pane igasse sisselõikesse viil sinki ja viil juustu. Raputa liha peale veidi soola ja pipart. Küpseta 180 kraadi C juures 1,5 tundi. Väga maitsev roog, mille juurde võiks pakkuda ohtralt köögivilju ning riisi või kartulit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee