Kalatoitude retseptid

Kalapulga-kartuliahjuroog 

Toidutare, 7. jaanuar 2009, 11:49
Vormiroog kalapulkadest

Kogus: ühele

Koostisosad
10 keedukartulit
sibulapulbrit
purustatud musta pipart
soola
peenestatud värsket või kuivatatud tilli
4 dl maitsestamata jogurtit
2 muna
2 dl riivjuustu
400 g kalapulki

Valmistamine
Lõika kartulid sektoriteks ning pane ühtlase kihina rasvainega määritud ahjuvormi. Klopi munad lahti ja lisa jogurt, maitsesta segu tilli, sibulapulbri, pipra ja soolaga ning nirista kartulitele. Lao külmunud kalapulgad vormiroa peale ja küpseta ahju keskosas 175 kraadi C juures 10 minutit. Riputa siis pinnale riivjuustu ja küpseta veel umbes 10 min ehk kuni roog on läbinisti kuum ja juust sulanud.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee