Taimetoidu retseptid

Peeditarrend 

Toidutare, 8. märts 2008, 11:42
Serveeri koos täisteraleivaga eineks või heeringale lisandiks.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 tl zhelatiini
2 sl vett
4 sl sidrunimahla
300 g keedupeeti
1 suur õun
4 dl paksu maitsestamata jogurtit
0,25 tl jämedalt jahvatatud pipart
0,25 tl soola

Valmistamine
Paisuta ja sulata želatiin. Töötle peet ja puhastatud õun masinaga peeneks, lisa vajadusel veidi jogurtit. Lisa ülejäänud jogurt, maitseained ning leigeks jahtunud želatiinilahus lusikaga segades. Jaga mass nelja vormi, milleks sobivad väiksemad plastiktopsid. Lase 4-5 tundi või järgmise päevani tarduda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee