Hommikusöögi retseptid

Ahjupannkook 

Toidutare, 4. august 2005, 09:29
Gotlandi ahjupannkook

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l piima
2,5 dl pudruriisi
3 muna
3 dl piima
1,5 sl suhkrut
1,5 tl soola
1 sl jahu
1,5 tl kardemoni
(safranit)
1 dl väikesi rosinaid
peotäis kooritud mandleid
KAUNISTUSEKS:
kaneelisuhkrut

Valmistamine
Keeda riisist ja piimast puder, lase leigeks jahtuda. Mikserda munad ja jahu 3 dl piimaga, seejärel riisipudruga. Lisa kõik maitseained, rosinad ja noaga peenestatud mandlid. Kalla vedel segu küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ja küpseta 200 °C juures 30 minutit. Võta jahtunud plaadikoogist piparkoogivormide abil väikesed koogikesed, raputa üle kaneelisuhkruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee