Küpsetised

Punane pidutort 

Maire Suitsu, 10. jaanuar 2008, 12:27
Soolane eelroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS
300 g keedtud peet
2 dl vesi
2 dl maitsestamata jogurt
2 tk muna
2 dl jahu
0.5 tl sool
0.5 tl ürdisool
TÄIDIS
200 g toasoe maitsestamata toorjuust
1 tl marineeritud mädarõigas
0.5 dl peenestatud petersellilehed
0.5 dl peenestatud murulauk
0.5 dl peenestatud till
100 g taine sink või vürtsi-veiseliha

Valmistamine
Valmista pannkoogitainas ja lisa peenelt riivitud peet. Veelgi hõlpsam on töödelda peet koos teiste ainetega ühtlaseks taignaks sauseguri või kannmikseriga. Täidiseks lõika sink tillukesteks tükkideks, ürdid peenesta köögikääridega. Sega kõik ühtlaseks seguks, vajaduse korral lisa lusikatäis piima; pane külmkappi tahkuma. Prae taignast ülepannikoogid. Kui need on jahtunud, määri igale täidist ja lao ülestikku kihiliseks koogiks. Suru lõikelaua abil kergelt kokku, kata kinni ja hoia jahedas. #?-:nbsp;

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee