Taimetoidu retseptid

Peedi-kartuli-kotletid 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 12:44
Paku juurde külma, ürtidega maitsestatud jogurti-majoneesikastet.

Koostisosad
0,5 kg keedetud peeti
0,5 kg keedetud kartulit
1 sellerivars
1 väike sibul
1 sl õli
2 sl riivsaia
1 dl piima või vett
3 muna
1 tl soola
0,5 tl jahvatatud valget pipart

Valmistamine
Peenesta sibul ja kuumuta õlis madalal kuumusel läbipaistvaks. Pane riivsai vedelikuga paisuma.
Riivi peedid ja sellerivars jämeda riiviga või peenesta köögikombaini abil. Kartuli võid samuti riivida, soovi korral aga töödelda püreeks. Klopi munad paisunud riivsaiaga läbi, lisa ülejäänud ained ning lase pool tundi maitsestuda ja paisuda. Vormi segust lamedad pätsid ja küpseta need madalal kuumusel läbiküpseks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee