Kiudainerikkad toidud

Peedisteigid 

Toidutare, 8. märts 2008, 11:38
Peedisteikidele sobivad lisandiks hästi sibularõngad.

Kogus: kuuele

Koostisosad
4 suuremat keedupeeti
PANEERIMISEKS:
1 muna
1 dl riivsaia
2 sl jahu
0,5 tl soola
0,5 tl piprasegu
KASTE:
100 g toorjuustu
1 dl kohvikoort
murulauku
LISANDIKS:
3 sibulat

Valmistamine
Lõika keedetud peedid sentimeetripaksusteks viiludeks, kasta need kõigepealt lahtiklopitud munasse ja seejärel paneerimissegusse. Küpseta pannil väheses õlis aeglasel kuumusel pruuniks. Kastme võid maitsestada mäerõikaga ning soovi korral valmistada selle hapukoorest.
Lisandiks maitsevad hästi sibularõngad, mis on küpsetatud õlis madalal kuumusel läbipaistvaks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee