Lõunasöögi retseptid

Peedipüreesupp 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 12:39
Maitsev püreesupp

Kogus: ühele

Koostisosad
0,5 kg peeti
1 sl punast veiniäädikat
8 dl vett
2 köögiviljaleemekuubikut
1 punane sibul
4 kartulit
2 dl kohvikoort
0,5 tl purustatud musta pipart
0,5 tl kuivatatud punet
0,5 tl kuivatatud basiilikut
1 tl ürdisoola
LISANDIKS:
4 sl paksu hapukoort või jogurtit

Valmistamine
Lõika kooritud peedid väikesteks tükkideks, lisa vesi ja äädikas ning pudendatud leemekuubikud; lase 20 minutit haududa. Lisa tükeldatud kartul ja sibul ning hauta, kuni kõik ained on pehmed. Töötle sauseguri abil püreeks, lisa maitseained ja koor ning aja uuesti kuumaks. Tõsta igasse taldrikusse lusikatäis hapukoort või jogurtit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee