Lõunasöögi retseptid

Pajaroog II 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 12:32
Pajaroog juurviljadega

Kogus: ühele

Koostisosad
4 viilu pekita karbonaadi
2 sl õli
2 väiksemat sibulat
8 dl vett + 2 lihaleemekuubikut
4 suuremat kartulit
4 porgandit
raasuke pipart

Valmistamine
Lõika sibulad paksemateks rõngasteks. Prae 30 minutit töölaual seisnud, õliga määritud lihatükke keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5 minutit. Tõsta pannilt ära. Kuumuta sibularõngaid pannile jäänud rasvas 5 minutit. Tõsta sibul väiksemasse hautamisnõusse ja lao lihatükid peale, lisa vedelik ja paksudeks viiludeks lõigatud porgandid. Riputa peale veidi pipart ja hauta kaane all 30 minutit, pane seejärel juurde sektoriteks lõigatud kartulid ja hauta veel 15-20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee