Lõunasöögi retseptid

Sealihahautis 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 12:30
Sealihahautis ananassi ja ubadega

Kogus: ühele

Koostisosad
0,5 kg lahjat sealiha
1 purk valgeid ube tomatis
1 suurem purk ananassitükke
1-2 purki purustatud tomatit
1 keskmine sibul
maitse järgi Cayenne'i pipart või tshillisalsat
küüslaugusoola
soola

Valmistamine
See roog küpseb ahjus ise valmis, kusjuures pikk hautamine muudab toiduained eriti maitsvaks. Lõika liha paari sentimeetri suurusteks tükkideks, peenesta sibul. Sega kõik ained kausis läbi, segu ei peaks ahju pannes olema olulisel määral vedelam kui oodatav lõpptulemus. Tõsta segu ahjuvormi ja kata tihedalt fooliumiga. Küpseta ahjurestil 125-150 °C juures umbes 2 tundi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee