Lõunasöögi retseptid
4. jaanuar 2005, 12:30

Sealihahautis

Sealihahautis ananassi ja ubadega

Kogus: ühele

Koostisosad
0,5 kg lahjat sealiha
1 purk valgeid ube tomatis
1 suurem purk ananassitükke
1-2 purki purustatud tomatit
1 keskmine sibul
maitse järgi Cayenne'i pipart või tshillisalsat
küüslaugusoola
soola

Valmistamine
See roog küpseb ahjus ise valmis, kusjuures pikk hautamine muudab toiduained eriti maitsvaks. Lõika liha paari sentimeetri suurusteks tükkideks, peenesta sibul. Sega kõik ained kausis läbi, segu ei peaks ahju pannes olema olulisel määral vedelam kui oodatav lõpptulemus. Tõsta segu ahjuvormi ja kata tihedalt fooliumiga. Küpseta ahjurestil 125-150 °C juures umbes 2 tundi.