Lõunasöögi retseptid

Karbonaad 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 12:19
Karbonaad kreooli stiilis

Kogus: ühele

Koostisosad
4 suurt karbonaadi
MARINAAD:
2 sl sidrunimahla
mõni tilk tabasco kastet
2 sl õli
küüslaugupulbrit
sibulapulbrit
soola
purustatud musta pipart
PANEERIMISEKS:
4 sl jahu
1 muna
4 sl riivsaia

Valmistamine
Lõika sibul ja küüslauk hästi peeneks. Sega kokku sidrunimahla, õli ja maitseainetega. Kata lihaviilud maitseseguga ja lase toatemperatuuril 30 minutit maitsestuda. Sõelu lihatükkide mõlemale poolele jahu ning kasta siis kahvli abil kõigepealt lahtiklopitud munasse ja seejärel riivsaiasse. Prae õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5-7 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee