Lõunasöögi retseptid

Pajaroog 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 12:12
Sealiha Kagu-Aasia moodi

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g sea välisfileed
1 pakk vürtsisegu Santa Maria Chicken Thai Wok Spice
3 sl õli
3 sl kastet Santa Maria Sweet Hot Chilli
1 dl Santa Maria Teriyaki kastet
1 väike purk aprikoosikompotti
1 purk purustatud tomatit
soola maitse järgi

Valmistamine
Lõika liha paari sentimeetri suurusteks kuubikuteks, raputa üle vürtsiseguga ning sega hästi läbi. Lõika aprikoosid tükkideks. Prae liha õlis keskmisel kuumusel pruunikaks, kalla juurde ülejäänud ained, lase keema tõusta ning hauta 10 minutit. Serveeri koos riisinuudlite või keedetud riisi ja värske kurgiga.