Kiudainerikkad toidud

Porgandikotletid 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:50
Argine köögiviljaroog.

Koostisosad
2 muna
1 dl paksu hapukoort
0,5 dl jämedat riivsaia
2 sl jahu
näputäis tüümiani või punet
400 g porgandit
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
3 sl kartulijahu
soola

Valmistamine
Sega hapukoor lahtiklopitud munade ja riivsaiaga ning lase paisuda. Riivi porgand peene riiviga, haki sibul ja küüslauk. Sega kõik ained kokku. Vormi taignast märgade käte abil pätsid, paneeri need riivsaias või seesamiseemnetes ning vajuta lamedaks. Küpseta madalal kuumusel väheses õlis mõlemalt poolt pruuniks. Hästi sobib küpsetamiseks madalate õõnsustega pannkoogipann. Paku juurde rohke maitserohelisega jogurtikastet.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee