Taimetoidu retseptid

Karrised porgandid apelsinimahlaga 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 10:44
Maitsev lisand hakklihast kotlettide juurde; sobib ka hästi koos vorstivõileivaga.

Koostisosad
1 sl õli
0,5 kg porgandeid
1 tl karrit
1 dl apelsinimahla või vett
1 sl vedelat mett või suhkrut
soola ja jämedat pipart
siledaid petersellilehti

Valmistamine
Lõika kooritud porgandid õhukesteks ketasteks. Maitse ja lõhna esiletoomiseks kuumuta karrit õlis keskmisel kuumusel pidevalt segades üks minut, lisa porgandid ning kuumuta segades paar minutit. Lisa apelsinimahl ja magusaine, lase keema tõusta. Hauta 5-8 minutit. Maitsesta vähese soola ja pipra ning hakitud peterselliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee